Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
офіційний вебпортал

Про оголошення конкурсного відбору громадських організацій, на утриманні яких знаходяться притулки для безпритульних тварин

Опубліковано 14 березня 2024 року о 11:19
фото

Департамент захисту довкілля та адаптації до зміни клімату ВО КМР (КМДА) (далі – Департамент) інформує  про оголошення конкурсного відбору громадських організацій, на утриманні яких знаходяться притулки для безпритульних тварин (котів, собак), що виловлені/знайдені на території міста Києва, для надання фінансової підтримки в 2024 році за рахунок коштів бюджету міста Києва на 2024 рік та в межах виконання Міської цільової програми поводження з тваринами в місті Києві на 2024-2025 роки, затвердженої рішенням Київської міської ради  від 23.11.2023 № 7395/7436.

Громадські організації, на утриманні яких заходяться притулки для безпритульних тварин (котів, собак), що виловлені/знайдені на території міста Києва, які бажають отримати фінансову підтримку з міського бюджету, повинні в 30 денний термін (до 06 квітня 2024 року включно) надати в паперовій формі (особисто або направити поштою рекомендованим листом) за адресою:  04080, м. Київ, вул. Турівська, 28 або в електронному вигляді, засвідчивши КЕП (кваліфікованим електронним підписом) на електронну адресу Департаменту: ecology@kyivcity.gov.ua  наступні документи:

  1. Заяву в довільній формі.
  2. Копію статуту громадської організації (подається разово під час отримання бюджетних коштів уперше, якщо в зазначений документ не вносилися зміни).
  3. Копію рішення уповноваженого органу про внесення громадської організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій.
  4. Копію витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань.
  5. Інформацію про діяльність громадської організації за останні два роки (чи з моменту реєстрації, якщо термін існування громадської організації менше ніж два роки).
  6. Копію протоколу засідання вищого органу управління про склад керівництва.
  7. Відомості щодо кількості безпритульних тварин (котів, собак), що перебувають на утриманні в притулку для безпритульних тварин громадської організації та були виловлені (знайдені), подають у вигляді довідки від притулку з інформацією про кількість собак та кішок станом на 1 число місяця, у якому подається заява на участь у конкурсному відборі, з подальшою перевіркою достовірності наданої інформації членами комісії на другому етапі конкурсного відбору.
  8. Інформацію щодо території розташування місця утримання безпритульних тварин (котів, собак), що перебувають на утриманні громадської організації.
  9. Звіт про використання коштів бюджету міста Києва за попередній рік з відповідними підтверджуючими документами (для громадських організацій, що отримали бюджетні кошти у попередньому році).
  10. Письмову згоду на можливість проведення перевірки, із залученням спеціалістів ветеринарної медицини Комунального підприємства "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" та інших членів конкурсної комісії (за згодою), умов утримання безпритульних тварин в притулку громадської організації, яка подала заяву на участь у конкурсному відборі, з виїздом на місце та складанням відповідного акта про умови утримання безпритульних тварин, яким спростовується чи підтверджується достовірність викладеної у зверненні інформації.

Вказані документи засвідчуються на кожній сторінці підписом керівника, скріпленим печаткою громадської організації (за наявності).

До участі у конкурсному відборі допускаються громадські організації, що набули статусу юридичної особи не менше ніж за один рік  до дати оголошення конкурсного відбору та статутна діяльність яких пов’язана з утриманням притулків для безпритульних тварин, у яких розміщуються виловлені/знайдені  коти та собаки.

Конкурсний відбір проводиться відповідно до Порядку відбору громадських організацій, на утриманні яких знаходяться притулки для безпритульних тварин (котів, собак), що виловлені/знайдені на території міста Києва, для надання фінансової підтримки з міського бюджету, затвердженого рішенням  Київської міської ради від 05 жовтня 2023 року
№ 7116/7157 із змінами, внесеними  рішенням  Київської міської ради 23.11.2023 № 7404/7475.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux