Головна  →  Новини  →  16 вересня 2022

Напередодні Дня рятувальника та Дня працівників лісу відзначили кращих працівників

Напередодні Дня рятувальника та Дня працівників лісу відзначили кращих працівників

16 вересня у Києві відбулося почесне нагородження грамотами кращих працівників КП «Плесо» та лісопаркових господарств столиці. Урочисті заходи за участі начальника Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександра Возного відбулися напередодні Дня рятувальника (відзначається 17 вересня) та Дня працівників лісу (відзначається у третю неділю вересня).

Звертаючись до рятувальників КП «Плесо», Олександр Возний зазначив: «Незважаючи на те, що цього року місто не відкривало пляжний сезон, ви сумлінно працювали, рятуючи людські життя. Лише цього сезону завдяки вашій пильності і професійності було врятовано 29 людей. У дні, коли країна бореться із російським агресором, ви ведете боротьбу на своєму фронті – рятуючи життя. Це викликає повагу та захоплення».

 Нагороджуючи кращих працівників лісопаркових господарств столиці, Олександр Возний підкреслив, що цього року до переліку їх основних обов’язків додалася ще одна важлива справа – допомога Збройним Силам України.

«Хочу подякувати вам за сумлінне виконання цієї надважливої задачі! Це ваш вклад у наближення нашої перемоги», –  зазначив Олександр Возний.

Нагадаємо, з перших днів повномасштабної війни лісопаркові господарства Києва активно допомагають Збройним Силам України, надаючи матеріали для фортифікаційних споруд та опалення.

Перейти до спискуВерсiя для друку